Πατήρ Ακάκιος Καυσοκαλυβίτης: «χάρις στον καρκίνο γέμισε ο παράδεισος»

Ο Κυπριακής καταγωγής πατήρ Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης, μετά από ερώτηση που δέχθηκε στο πλαίσιο της ομιλίας του με θέμα: «Ο γέροντάς μου ο π. Πορφύριος», που έγινε τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2010 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης, για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Σχολής Γονέων, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «χάρις στον καρκίνο γέμισε ο παράδεισος».

Αναλυτικά: «οι γιατροί βλέπουν μπροστά τους ακριβώς το φάρμακο για τον καρκίνο, αλλά δεν επιτρέπει ο θεός να το δούνε γιατί από αυτή την ασθένεια γέμισε ο παράδεισος». Τα λόγια αυτά τα είπε ο ίδιος ο γέροντας Πορφύριος, στον οποίο ο πατήρ Ακάκιος ήταν υποτακτικός.
Ακούστε στο οπτικό που ακολουθεί ολόκληρη την ομιλία.


Σχόλια

  1. Το φαινόμενο της χρόνιας μαλακινσης του εγκεφαλου και οι παθήσεις των συνάψεων = «οι γιατροί βλέπουν μπροστά τους ακριβώς το φάρμακο για τον καρκίνο, αλλά δεν επιτρέπει ο θεός να το δούνε γιατί από αυτή την ασθένεια γέμισε ο παράδεισος» με άλλα λόγια θελουν να πεθαίνουμε βασανισμένοι για να πηγαίνουμε στον Παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεραπείες υπάρχουν. Για παράδειγμα στην τεχνολογία CRISPR οφείλονται πολλές πρόσφατες ανακαλύψεις που βρίσκονται στον πυρήνα των ιατρικών θεραπειών. Πρόκειται για ένα εργαλείο γονιδιακής επεξεργασίας που έχει μεταμορφώσει τους τομείς της βιοϊατρικής έρευνας και της γενετικής μηχανικής. Η χρήση του, όμως, συνεπάγεται ένα εξαιρετικά υψηλό οικονομικό κόστος με αποτέλεσμα το μέλλον του να παραμένει αβέβαιο. Πάντως αν περιμέναμε από τον Ιεχωβά θεό του καυσοεγκεφαλίτη μοναχού, καθώς και από τις θαυματουργές εικόνες της ανορθόδοξης θρησκείας του, θα θέλαμε να κτίσουμε και δεύτερο παράδεισο για να χωρέσουν οι... «τυχεροί» νεκροί καρκινοπαθείς https://futurism.com/getting-genetically-engineered-human-right/

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ???? ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙΣ ΚΑΛΑ!! ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ !! ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΕΘΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!! ΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είναι Θεός του ας τον να πιστεύει οτι θέλει δεν σε αφορά. Η μήπως σε αφορά? και δεν είναι μόνο Θεός του αλλά και σου για να ασχολείσαι??

      Διαγραφή
  3. Κι ύστερα απορούμε γιατί απομακρύνθηκε ο κόσμος απ'την εκκλησία, δυστυχώς κι από την Θρησκεία? Όταν άνθρωποι σαν αυτόν τον αντίχρηστο παπά δασκαλεύουν τέτοια, για ένα Θεό που αρέσκεται να υποφέρουν οι πιστοί του, αλλοίμονο!!! Να'ξερε άραγε ο Χριστός όταν ανέβαινε στο Σταυρό, πως θα τον υπηρετούν και τέτοια δίποδα (γιατί ανθρώπους δεν τους λες, μήτε και Χριστιανούς...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου